SERENA WILLIAMS SPILLS OM PLANNING MEGHAN’S BABY SHOWER

Serena Williams kan vara en världskänd tennimästare, spirande mode designer, kattunge-badass och mor till en flickvän Alexis Olympia, men hon hittar fortfarande tid för att stödja sin vän Meghan Markle. (Som om vi behövde mer bevis på att Williams är en riktig.)

Med hertiginnen av Sussex på grund av att välkomna sitt första barn med prins Harry någon dag nu, talade Williams i en ny intervju med Business of Fashion om hennes roll i planeringen av Markles New York City baby shower i februari.

”Att planera någonting så kräver stor insats”, berättade Williams för BoF om att han tillsammans med Amal Clooney samarbetade med Markles stjärtade parti. ”Jag är en perfektionist, så jag gillar,” Låt oss göra det perfekt. ””

Williams pratade med publikationen strax efter att duschen skedde, så festligheterna var utan tvekan fräscha i hennes sinne. ”Det har varit mycket de senaste dagarna,” sa hon. Har du någonsin planerat ett bröllop eller en baby shower för en vän? Relaterbara!

Williams och Markle träffade första gången på Super Bowl 2010 och blev snabba vänner med tennisstjärnan som deltog i hennes kungliga bröllop till prins Harry i maj 2018, där hon famously bar sneakers under hennes kappa till receptionen (* också * relatable).

Williams berättade för People magazine i december 2018 att hennes osjälviska kompis fortfarande erbjöd hennes råd när hon navigerade i de tidiga stadierna av graviditeten.

”Jag är som,” hur mår du? ” och hon är som, ”Nej, hur mår du?” och jag är som, ”Du är så söt, men jag frågar verkligen, hur mår du?” ”sa Serena. ”Jag är som,” Meghan, sluta vara så snäll … du är gravid, du ska inte ha hormoner, varför är du så söt? ” Men det har alltid varit henne. ”

Markle har varit lika stödjande för sin vän, cheering Williams på Wimbledon och bär ”boss blazer” från hennes S av Serena klädstreck under den kungliga turneringen i Australien i oktober.

2019-serenawilliams-babyshower-thekit.ca-feature-491x592

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>